Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Інформація щодо стану роботи зі зверненнями громадян в службі у справах дітей Вознесенської райдержадміністрації за 2018 рік

08/02/2019

Виконуючи основні вимоги Указу Президента України від 07.02.08 № 109/2008, з метою оперативного вирішення питань, порушених у зверненнях, задоволення законних вимог заявників, службою у справах дітей райдержадміністрації забезпечено їх своєчасний, об’єктивний, всебічний розгляд. За наслідками вирішення питань заявникам надаються письмові відповіді в установлені законодавством строки.

Протягом 2018 року службою у справах дітей розглянуто 22 звернення громадян, в тому числі 14 письмових.  Начальником служби відпрацьовано 1 звернення, заступником начальника - 5,  завідувачем сектора захисту прав, свобод і законних інтересів дітей – 10, головним спеціалістом сектора захисту прав, свобод і законних інтересів дітей  - 6.

Громадянами під час звернень порушувались такі питання:  з питань виховання дітей – 11, з питань усиновлення – 1, з питань соціального захисту прав, свобод та законних інтересів дітей – 1, з питань позбавлення батьківських прав – 5, з питань захисту житлових прав осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – 1 та з інших питань - 3. 

Особисті виїзні прийоми проводяться начальником та заступником начальника служби у справах дітей згідно з затвердженим графіком. Начальником служби у справах дітей проведено 24 виїзних прийоми та 24 виїзних прийоми - заступником начальника служби, під час яких громадяни не звертались.

            При розгляді звернень громадян вживаються заходи щодо недопущення надання неоднозначних, необґрунтованих або неповних відповідей, із порушенням термінів розгляду, встановлених законодавством, безпідставної передачі звернень на розгляд іншим органам.

                                                                  Служба у справах дітей

                                                                   Вознесенської райдержадміністрації  

Всі новини →