Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Визначено переможця конкурсу «Повір у себе і у тебе повірять інші»

11/04/2019

10 квітня 2019 року Вознесенським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проведено районний Конкурс дитячої та юнацької творчості «Повір у себе і у тебе повірять інші».

Метою Конкурсу є виявлення творчо-обдарованих дітей та молоді з функціональними обмеженнями, сприяння залученню їх до творчого життя суспільства, привернення уваги громадськості до даної категорії населення, Вознесенський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді кожного року проводить конкурс творчих робіт «Повір у себе, і в тебе повірять інші». У Конкурсі взяли участь діти та молодь з фізичними вадами, що проживають в Вознесенському районі. Переможницею конкурсу стала Мокійчук Єлизавета, жителька с. Бузьке, 13 років зі своєю роботою «Береза» яка виконана з бісеру.

Роботу переможця направлено до Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для участі у ІІ- ому турі конкурсу для дітей та молоді з фізичними обмеженнями «Повір у себе, і в тебе повірять інші». Щиро бажаємо удачі молодому даруванню та й надалі розвивати свої таланти

Директор Вознесенського РЦСССДМ Лукова О.І.

Всі новини →