Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Вітання до 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Дня пам’яті та примирення

08/05/2019

Дорогі наші ветерани! Шановні мешканці Вознесенщини!  8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення і 74-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, віддаємо данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах, хто віддав життя заради майбутнього прийдешніх поколінь.

Ми щиро вшановуємо своїх визволителів, які героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі. Крізь полум’я боїв, страждання і смерть, крізь гіркоту поразок та непоправні втрати йшов наш народ до великої перемоги. У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну українську землю від нацизму.

Висловлюємо глибоку повагу до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудовував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом любові до Батьківщини, зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри у щасливе майбутнє нашої незалежної держави.

Ми вклоняємося воїнам – переможцям над нацизмом та нинішнім захисникам Вітчизни, які своїми мужніми вчинками утверджують спадкоємність українських традицій в прагненні до волі. 

Бажаємо всім захисникам Вітчизни міцного здоров’я на довгі літа, щастя, злагоди та мирного неба над головою вам і вашим родинам.

 

З повагою, перший заступник голови

райдержадміністрації, виконувач функцій

і повноважень голови райдержадміністрації 

Т.М. Панова

Всі новини →