Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Нарада щодо підготовки виборчих дільниць до позачергових виборів народних депутатів

17/07/2019

З метою  підготовки відповідно законодавства до парламентських виборів, 17 липня 2019 року  першим заступником голови райдержадміністрації, виконувачем функцій і повноважень голови райдержадміністрації Тетяною Пановою проведено робочу нараду з головами сільських рад та об’єднаних територіальних громад, керівниками установ та організацій району та працівниками структурних підрозділів РДА.

Основне питання, яке розглядалося на нараді - це підготовка виборчих дільниць району до проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року.

Заслухано інформацію про роботу дільниць та їх існуючі проблеми. Піднімалися питання забезпечення виборчих комісій транспортними засобами, цілодобовим електропостачанням. Вирішено питання чергування на дільницях медичних працівників в день виборів та забезпечення пожежної безпеки на виборчих дільницях.

З метою дотримання громадського порядку, безпеки виборців і членів виборчих комісій сплановано спільні з правоохоронними органами заходи.

Тетяна Панова зазначила, що в районі відпрацьовано практику чіткої, злагодженої роботи і взаємодії усіх районних служб, причетних до організації і проведення виборчого процесу та наголосила, що буде вжито усіх заходів для того, щоб позачергові парламентські вибори пройшли в районі у правовому полі,  злагоджено.

 

Всі новини →