Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Відбулось свято Першого дзвоника у Вознесенській школі

02/09/2019

Перше вересня — початок нового навчального року. Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. А для когось свято Першого дзвоника буде першим у житті. Із нього розпочнеться цікаве шкільне життя. Сьогодні, з нагоди свята першого дзвоника до одного з навчальних закладів району, зокрема, Вознесенської ЗОШ І-ІІІ ст. завітала перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови районної державної адміністрації Тетяна Панова.

Цього дня вітали і радо приймали у велику дружню шкільну родину новачків, першачків Вознесенської школи. Тут вперше сядуть за парти 21 першокласник. На шкільному подвір’ї зібралась уся шкільна громада. Розпочалось свято з виходу випускників і першокласників разом з батьками на подвір’я навчального закладу.

Затим пролунав державний гімн України і піднято Державний Прапор України.

З вітальними словами до учнів звернувся директор школи Олександр Албул. Потім Тетяна Панова, взявши слово до виступу, привітала зі святом шкільну родину, побажала першокласникам та усім школярам з успіхом підкорювати нові вершини знань, знайти хороших та надійних друзів, обов’язково досягти омріяної мети і  високих результатів у житті. Окрім того, Тетяна Панова району виконала приємну місію, озвучивши присутнім про придбання нового шкільного автобусу. На підтвердження своїх слів очільник району урочисто вручила ключі від новенького автобуса, який знаходився на шкільному подвір'ї і буде підвозити учнів з навколишніх сіл до навчального закладу.

Також зі святом учнівську громаду привітав голова сільської ради Євген Земляний, який побажав радості, миру, здобуття нових знань, вмінь, досягнень та успіхів й легкого навчального року.

Гостинно відкрила двері для своїх учнів Вознесенська школа, перший дзвоник – сповістив про закінчення канікул та початок шляху до країни знань. Тож залишається побажати вчителям терпіння та взаєморозуміння, а учням – не зупинятися на такій цікавій та нескінченній дорозі. Нехай зерна науки дають добрі сходи і зростають урожаєм мудрості та натхнення, ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті, адже ви – майбутнє України!

 

Всі новини →