Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

З Щербанівської освітянської ниви

12/10/2019

Напередодні Дня працівників освіти Миколаївський  національний   аграрний  університет запросив на традиційну жовтневу зустріч  адміністрації шкіл, випускники яких стали студентами вишу. Вознесенський район на цій зустрічі представляла Щербанівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.М.Рябошапки. У 2019 році школу закінчило 10 учнів (класний керівник Крочик Ольга Петрівна), 5 з них продовжують навчання у Миколаївському національному аграрному університеті  на бюджетній основі. Ректор університету Шебанін В’ячеслав Сергійович  передав педагогічному колективу школи в особі директора  Треножкіної Галини Олексіївни   вітання  за давню успішну співпрацю та  з нагоди професійного свята.

Під час проведення обласних урочистостей до Дня працівників освіти  в Миколаївському  національному  українському  театрі драми та музичної комедії директор департаменту науки та освіти Миколаївської ОДА О.Удовиченко  вручала урядові та обласні нагороди освітянам.

Нагрудним знаком Міністерства освіти та науки  України «Відмінник освіти» за ефективну багаторічну роботу з обдарованими учнями, підготовку призерів районного та обласного етапів предметної олімпіади, творчих конкурсів нагороджено вчителя зарубіжної літератури Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.М.Рябошапки Саморигу В.Г. Щиро вітаємо Вікторію Геннадіївну з високою нагородою!

Всі новини →