Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Колектив екологічної просвіти Вознесенської ЗОШ І-ІІІ ступенів – призер обласного конкурсу екологічних агітбригад!

25/11/2019

16 листопада в приміщенні Миколаївського Будинку художньої творчості відбувся обласний етап конкурсу колективів екологічної просвіти. Команда Вознесенської ЗОШ І-ІІІст.  в складі Бевзіцької Анастасії, Бронської Жасміни, Вертейко Анастасії, Ворохти Василини, Ткаченко Сніжани та Швець Крістіни посіла ІІ місце.

Еколого-натуралістичний та природоохоронний напрямки  роботи в школі  є одними  з пріоритетних. Під час свого виступу на тему «Країні Юннатії – 95» агітбригада торкнулася історії юннатівського руху в рідній школі, в цікавій формі розповіла про цьогорічні реалізовані ідеї та здобутки. Серед них хочеться відмітити тих, які також отримали свої відзнаки: Василець Даніїл  – ІІ місце в обласному конкурсі «Юний дослідник» в номінації «Рослини навколо нас» (керівник – Станкевич Л. О.); Вертейко Анастасія – І місце в конкурсі «Волонтер року у сфері охорони навколишнього середовища» (керівник – Албул Л. В.);Попова Наталія – ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі «Зоологічна галерея» (керівник – Багачова І. О.); Гомель Наталія реалізувала проект «Утримання черевоногих молюсків» (керівник – Коваль К. В.).

Четверо учнів – Ворохта Василина, Ткаченко Сніжана, Вертейко Анастасія,  Бевзіцька Анастасія як призери обласного конкурсу екологічних агітбригад минулого року мали можливість відпочити в українському дитячому центрі «Молода гвардія», де долучились до Всеукраїнських еколого-натуралістичних форумів, фестивалів.

 

 

Всі новини →