Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Семінар з формування логіко-математичної компетентності засобами інноваційних технологій

25/11/2019

Відповідно до плану роботи відділу освіти Вознесенської райдержадміністрації та районного методичного кабінету КУ «Вознесенський РЦОЗО» на базі ТаборівськогоДНЗ «Ромашка»відбувся районний семінар для завідувачів і вихователів закладів дошкільної освіти з проблеми «Формування логіко-математичної компетентності засобами інноваційних технологій».

З метою підвищення рівня поінформованості учасників семінару щодо формування логіко–математичної компетентності дошкільників відповідно до Базового компонента дошкільної освіти та освітньої програми «Дитина» проведено тренінг «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі». Педагоги демонстрували свої професійні знання та вміння під час виконання різних вправ та завдань. Семінар був насичений цікавими активними формами роботи:

-    Розминка «Хто знає той відповідає».

-   Вправи і завдання: «Інформаційні кола», «Заморочки із бочки», «Формування понятійного апарату».

Учасникам семінару була представлена презентація «Логічні блоки З.Дьєнеша».

Педагогічні працівники закладів дошкільної освіти та Таборівської ЗОШІ-ІІІст. відвідали інтегровані заняття з логіко-математичного розвитку за методикою З.Дьєнеша в молодшій групі «Подорож до казкового будиночку» ( вихователь Турта І.В.) та заняття в старшій групі «По островах Королеви математики» (вихователь Вахна О.В) Вихователі продемонстрували особливості використання методики «Логічних блоків Дьєнеша» в роботі з дітьми.

 

Всі новини →