Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

22/01/2020

 Шановні вознесенці!

Вітаю  вас із визначним українським державним святом –

Днем Соборності України!

Сьогодні, Україна відзначає День Соборності. 22 січня 1919 року був проголошений Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Цей день увійшов до національного календаря як свято, яке ми відзначаємо на державному рівні з 1999 року, коли був підписаний відповідний Указ Президента.

Непрості процеси, що відбуваються зараз в Україні, стали іспитом на державницьку зрілість нашого народу, внутрішню єдність та толерантність.

Це свято є приводом згадати і наголосити про справу захисту України. Адже, її територіальну цілісність і недоторканність кордонів  України захищають і наші земляки. Це привід зібратися, аби з гідністю вшанувати світлу пам’ять загиблих на майдані під час Революції Гідності, загиблих Героїв в зоні АТО, а також віддати належну шану тим односельчанам, хто тривалий час брав участь у бойових діях на сході України і тим, хто в даний час знаходиться в зоні проведення антитерористичної операції.

Прийміть найкращі привітання з нагоди одного з найвеличніших свят  – Дня Соборності України!

Нехай кожен зустріне урочисте свято Соборності з відкритим серцем, з вірою в щасливе майбутнє держави та гідне життя. Зичу усім вам злагоди, сил та натхнення, успіхів на благо нашого краю! 

З повагою, перший заступник голови

 райдержадміністрації, виконувач

функцій і повноважень голови

райдержадміністрації Тетяна Панова

Всі новини →