Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації

12/02/2020

Комісія з питань захисту прав дитини райдержадміністрації працює для вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення найкращих інтересів кожної дитини, яка зростає та виховується в сімейному оточенні, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист.

12 лютого під головуванням заступника голови райдержадміністрації Олени Козуб відбулося чергове засідання комісії. На порядку денному розглядалися питання щодо надання дозволу на укладання договору дарування житлового будинку та земельної ділянки; надання висновку про доцільність позбавлення батьківських прав. Членами комісії затверджено склад мультидисциплінарної команди для допомоги сім’ям з дітьми.

Взято під соціальний супровід 5 сімей, які опинилася в складних життєвих обставинах та знято з під супроводу 5 сімей. 

Матеріали по кожному питанню детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, надані всі необхідні, згідно чинного законодавства, документи для їх розгляду, заслухані заявники, відповідачі та запрошені.

Також в ході роботи комісією затверджено індивідуальні плани соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, що перебувають в складних життєвих обставинах.

За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

 

Всі новини →