Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

В закладах освіти відзначили 31-у річницю виведення військ із Афганістану

19/02/2020

15 лютого 2020 року відзначалася 31 річниця з дня виводу радянських військ з Афганістану та вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

З нагоди цієї дати в ЩербанівськійЗОШ І-ІІІ ст. проведено екскурсію до шкільного музею. Учні старших класів підготували екскурс по розділу «Афганістан – біль і пам'ять» та розповіли про важкі умови ведення війни. Згадали односельців, які пройшли стежками Афганської війни. До уваги читачів в шкільній бібліотеці була представлена тематична виставка «Афганські дороги – на граніті пам’яті».

У Бузькій ЗОШ І-ІІІ ст. в кожному класі пройшли виховні години «І біль священний ділимо навпіл», «Відлуння афганських гір», «Крізь полум’я Гардеса й Кандагара», «І пам’ять ожива вогнем пекучих ран»; конкурс малюнків « Дякуємо вам!»; слухання поезій «Час і досі не загоїв рану – цей одвічний біль Афганістану»; перегляд документального фільму «І пам’ять серця, і вічний смуток». Також у шкільній бібліотеці оформлено тематичну виставку «Афганістан. Це не забувається», де були представлені фотографії, художня література, статті з газет.

В Вознесенській та Таборівській ЗОШ І – ІІІ ст. пройшли загальношкільні лінійки, уроки мужності, виховні години «Трагедія і подвиг Афганської війни», «Обпалені долі».

Хвилиною мовчання у всіх освітніх закладах вшанували пам’ять тих, хто загинув та пропав безвісти при виконанні військового обов’язку на території Афганістану.

Всі новини →