Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Відбулася сесія районної ради

27/05/2020

27 травня відбулося пленарне засідання ХLІІІ позачергової сесії районної ради сьомого скликання. Передувало сесії засідання постійних комісій районної ради, на яких детально були опрацьовані всі питання порядку денного сесії.

В роботі сесії взяли участь заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Тетяна Панова, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, керівники районних установ, які мають відношення до питань, що розглядалися на сесії, представники засобів масової інформації.

На початку роботи сесії Тетяною Пановою було виконано почесну місію та вручено голові районної ради Івану Бурдіну Почесну відзнаку голови Миколаївської обласної адміністрації «Святий Миколай Чудотворець ІІІ ступеню».

Переходячи до порядку денного депутати заслухали та внесли зміни до Програми проведення приписки громадян України 2003-2005 років народження Вознесенського району до призовної дільниці Вознесенського об’єднаного районного військового комісаріату та призову громадян України на строкову військову службу у 2020-2022 роках.

Депутатами прийнято зміни та доповнення до районних програм, а саме: цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Вознесенського району на 2013 -2017 роки, термін дії якої продовжено у 2020 році та Програми розвитку культури у Вознесенському районі на 2020-2021 роки.

Затвердили внесення змін до районного бюджету Вознесенського району на 2020 рік.

Одноголосно проголосували за затвердження переліку об’єктів, які фінансуються у 2020 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження Вознесенського району.

З метою вирішення першочергових завдань народними обранцями затверджено Статут Вознесенської, Бузької, Таборівської, Щербанівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Вознесенської районної ради Миколаївської області в новій редакції, а також Вознесенського районного дитячо-юнацького центру, Вознесенської районної вечірньої загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів та Комунальної установи «Вознесенський районний центр по обслуговуванню закладів освіти».

Погоджено надання згоди на передачу індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Вознесенського району у власність Бузької сільської ради.

Також депутати підтримали рішення про затвердження районної Програми «Безпечне та якісне харчування дітям Вознесенщини» на 2020-2022 роки

На останок присутні депутати проголосували за зняття з контролю рішень районної ради.

 

Всі новини →