Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Відбулося засідання комісії ТЕБ та НС

25/06/2020

25 червня, під керівництвом голови райдержадміністрації Івана Білоконя відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

В рамках засідання присутні розглянули питання заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Вознесенського району. Головний спеціаліст з питань цивільного захисту відділ з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Сергій Влачига коротко довів присутнім зміст вимог постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року №500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України».

В результаті обговорення комісією були прийняті наступні рішення, зокрема:

Відповідно до вищевказаної Постанови продовжити до 31 липня 2020 року дію карантину на території Вознесенського району, встановленого постановою КМУ від 11 березня 2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, сільським головам, керівникам підприємств, установ та організацій, рекомендовано головам об’єднаних територіальних громад:

Взяти до виконання та дотримуватись змін, внесених постановою КМУ від 17 червня 2020 року №500 до вимог постанови КМУ від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» та рішень позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації від 22.06.2020 року протокол № 20.

Забезпечити на період дії карантину з метою обмеження скупчення громадян в транспорті та на шляхах прямування на роботу/з роботи застосування там, де це можливо, гнучкого режиму робочого часу, який, зокрема, передбачає різний час початку і закінчення роботи для різних категорій працівників, дистанційну (надомну) роботу.

Дотримуватися рекомендацій щодо карантинних заходів, особистої гігієни, організації розміщення засобів для обробки рук та забезпечення їх спиртовмісними антисептиками, носіння засобів індивідуального захисту за відповідними рекомендаціями Міністерства охорони здоров’я України.

Дотримуватися рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території Миколаївської області, затверджених постановами заступника Міністра охорони здоров’я - Головного державного санітарного лікаря України Ляшка В.К.

 

Всі новини →