Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Перспективний План розвитку Вознесенського району на 2019-2021 роки затверджено, цілі визначено

14/02/2019

12 лютого 2019 року, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій та повноважень голови райдержадміністрації Тетяни Панової проведено засідання ради регіонального розвитку Вознесенського району на 2019-2021 роки. У заході взяли участь заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Валентин Гайдаржи, депутат Миколаївської обласної ради Григорій Ташлик, голова районної ради Іван Бурдін, Вознесенський міський голова Віталій Луков, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, селищний, сільські, голови, представники громадськості та засобів масової інформації.

На засіданні було обговорено, схвалено та затверджено перспективний План розвитку Вознесенського району на найближчі три роки.

Цьому передувала злагоджена робота усіх гілок районної влади, органів місцевого самоврядування, мешканців нашого району, які активно долучились до формування плану на майбутнє. Загалом було отримано 56 пропозицій.

 Зважаючи на те, що основною метою Плану є перспектива на майбутнє та вагомий вплив на соціально-економічний розвиток територій, було затверджено вказані проекти, які складаються з державної фінансової підтримки інфраструктурних проектів в сфері освіти, медицини, реалізації проектів спрямованих на розвиток місцевої інфраструктури: ремонт та будівництво доріг, водопостачання, реконструкція вуличного освітлення, тощо.

 

Перспективний план розвитку Вознесенського району  на 2019-2021 роки (додається)

Всі новини →