Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Увага конкурс на заміщення вакантної посади!

14/03/2019

Управління агропромислового розвитку Вознесенської райдержадміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

головного спеціаліста з питань розвитку тваринництва виробничого відділу зі слідуючими вимогами до конкурсантів: громадянство України, володіння державною мовою, вища освіта не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра за зооінженерним напрямком, стаж роботи не менше 3-х років, володіння комп’ютером в режимі користувача;

головного спеціаліста з питань інженерно-технічного забезпечення виробничого відділу  зі слідуючими вимогами до конкурсантів: громадянство України, володіння державною мовою, освіта вища не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра  інженерно – технічного напрямку, стаж роботи не менше 3-х років, володіння комп’ютером в режимі користувача.

Документи приймаються за адресою: м. Вознесенськ, вул. Центральна (Синякова), 27, каб. № 3 впродовж 15 календарних днів з дня опублікування оголошення.

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці можна отримати в управлінні агропромислового розвитку Вознесенської райдержадміністрації тел. 3-21-98.

Всі новини →