Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Нарада керівників закладів загальної середньої освіти району

07/05/2019

26 квітня за головуванням в.о. начальника відділу освіти Вознесенської райдержадміністрації Русаловської С.М. в приміщенні Вознесенської центральної районної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти району.

Інспектор відділу освіти Курусь А.Ю. ознайомила керівників освітніх закладів з підсумками атестації педагогічних працівників Вознесенського району у 2019 році.

Про стан профілактики правопорушень учнів ЗЗСО району доповіла директор РДЮЦу Білоус Л.В..

Завідувач РМК Лопатинська Л.В. ознайомила керівників освітніх закладів про роботу в репозитарії по відбору та замовленню підручників для учнів 2 ,6 , 11 класів ЗЗСО району та  підвела підсумки проведення районних та обласних предметних олімпіад.

Директор РДЮЦу Білоус Л.В. виступила з питанням щодо причин виникнення булінгу, впливу цього явища на окрему особистість і учнівський колектив в цілому та запобігання булінгу в системі освіти Вознесенського району. Особливу увагу керівників зосереджено на виявлення булінгу в закладах освіти та його подолання.

Практичне опрацювання історій «Булінг в дитячому середовищі» з керівниками ЗЗСО провела практичний психолог Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. М.М. Рябошапки Стаценко І.В. Учасники наради опрацювали практичні методи виявлення постраждалих та булерів, побудови стратегічних рішень та конкретних методів впливу на учасників булінгу, організації системної роботи в учнівському колективі.

На нараді розглянули питання організації  літнього оздоровлення та відпочинку дітей та підлітків влітку 2019 року. Русаловська С.М.  рекомендувала  школам відкривати у канікулярний період Літні мовні табори, які будуть спрямовані на забезпечення практичного вивчення іноземних мов, виховання активної громадянської позиції через цікаві та насичені програми.

Нарада керівників закладів загальної середньої освіти пройшла результативно та у плідній співпраці. За результатами наради підготовлено відповідні доручення.

 

 

Всі новини →