Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Коли ми пам’ятаємо, ми непереможні!

08/05/2019

До Дня пам’яті та примирення, а також 74-ї річниці перемоги над нацизмом в Другій світовій війні у Вознесенську в парку 1 Травня біля братської могили загиблим воїнам – визволителям відбулося покладання квітів за для вшанування подвигу тих, хто ціною власного життя боронив рідну Батьківщину від нацистів в буремні роки Другої світової війни.

Серед тих, хто прийшов відати шану та схилити голови у скорботі за навіки полеглими героями – земляками: керівник апарату райдержадміністрації Олександр Торопін, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Іван Білоконь, голова районної ради ветеранів Раїса Захарова, делегації від установ та організацій.

Представники влади наголосили присутнім, що головним нашим обов’язком  повинна бути пам'ять про тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну від нацизму.

Висловили велику вдячністю за мужність, стійкість та самовідданість звитягам над нацизмом у Другій світовій війні. Присутні згадали полеглих героїв хвилиною мовчання.

Нехай і надалі передається з покоління в покоління, і зберігаються в наших серцях такі поняття, як Батьківщина, честь, обов'язок і пам'ять.

Всі новини →