Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Урочисто привітали медиків з професійним святом

12/06/2019

Сьогодні, 12 червня, у Таборівському будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника.

Кращих фахівців галузі охорони здоров’я району привітали перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Тетяна Панова, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Іван Білоконь, сільський голова Бузької об’єднаної громади Юрій Заволока, головний лікар КНП «Вознесенський РЦ ПМСД» Галина Жарська, голова профспілкової організації КНП «Вознесенський РЦ ПМСД» Людмила Дика.

У своєму вітальному слові Тетяна Панова зазначила, що професія лікаря є важливою. Побажала всім працівникам медицини здоров’я, матеріального благополуччя, успіхів і нових звершень у професії, мирного неба, щоб сторицею поверталося те добро, яке вони роблять для людей.

За сумлінну багаторічну працю та особистий внесок у справу охорони здоров’я вручено Почесні грамоти райдержадміністрації: Галині Жарській, головному лікарю КНП «Вознесенський РЦ ПМСД» та Василю Кохану, заступнику головного лікаря КНП «Вознесенський РЦ ПМСД».

Поздоровити присутніх звернувся Іван Білоконь: «Від депутатського корпусу, напередодні, хочу привітати всіх Вас з професійним святом. Ми живемо у цікавий період реформ. Одна з яких, медична, успішно реалізується в Бузькій громаді. Взагалі ми свідки того, як дана реформа поступово покращується. Прийміть слова вдячності за Ваш талант, професіоналізм. Професія медика передбачає вміння бути уважними, допомагати, підтримувати, коли цього потребує хворий. Бажаю здоров’я, благополуччя та успіхів».

З нагоди свята Почесною грамотою Миколаївської обласної ради нагороджено Галину Жарську, головного лікаря КНП «Вознесенський РЦ ПМСД».

Грамотами районної ради відзначено Павла Ротаря, заступника головного лікаря з економічних питань КНП «Вознесенський РЦ ПМСД»; Ірину Білу, лікаря АЗПСМ Яструбинівської амбулаторії моно-практики.

Очільник Бузької громади Юрій Заволока приєднався до всіх привітань. Голова сільської ради зазначив, щоб у місцевих жителів було менше приводу за зверненням по професійну допомогу, а більше простого спілкування з лікарями. Разом з тим Юрій Заволока вручив новий кардіограф для Таборівської амбулаторії та наголосив, що повноцінно запрацює медичний заклад з наступного тижня.

З нагоди Дня медичного працівника, привітала колег Галина Жарська та Людмила Дика. Окрім того, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня медичного працівника було нагороджено Почесними грамотами КНП «Вознесенський РЦ ПМСД» кращих працівників охорони здоров’я.

Музичні привітання для винуватців свята прозвучали від працівників Таборівського будинку культури та аматорів сцени. На завершення заходу всіх бажаючих запросили оглянути нову амбулаторію. 

 

 

 

 

Всі новини →