Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Колегія відділу освіти Вознесенської райдержадміністрації

18/06/2019

14  червня 2019 року відбулася чергова колегія відділу освіти Вознесенської районної державної адміністрації за участю керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти району.

Розглянуто ряд питань, зокрема:

·        Про рівень управлінської діяльності керівників закладів загальної середньої освіти Вознесенського району.

·        Про стан підготовки дітей старшого дошкільного віку закладів дошкільної освіти  Вознесенського району  до навчання в школі.

·        Про організацію роботи літніх мовних таборів у закладах загальної середньої освіти Вознесенського району влітку  2019 року.

·  Про стан організації харчування у  закладах загальної середньої освіти Вознесенського району.

·        Про стан профілактики правопорушень учнів закладів загальної середньої освіти району.

·        Про створення умов та підтримку діяльності шкільних музеїв та музейних кімнат як засобу патріотичного виховання.

За результатами розгляду питань порядку денного колегія ухвалила відповідні рішення.

На виконання доручення Миколаївської обласної державної адміністрації від 28.05.2019 №2694/0/05/-61/3-19 на колегії розглядалось питання щодо недопущення проведення банкетних частин випускних вечорів закладів загальної середньої освіти Вознесенського району  в місцях, де відсутні належні умови (на базі закладів освіти, в сільських клубах тощо) та наголошено на персональній відповідальності керівників, батьків за їх проведення. 

Всі новини →