Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Відбулася сесія районної ради

11/09/2019

11 вересня в залі Вознесенської центральної районної бібліотеки відбулася ХХХVІ позачергова сесія районної ради сьомого скликання  під  головуванням очільника районної ради Івана Бурдіна. В роботі пленарного засідання взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Тетяна Панова, депутати районної ради, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, голови сільських рад, працівники виконавчого апарату районної ради та інші.

У ході пленарного засідання було розглянуто 4 питання порядку денного. Голосуванням депутати погодили продовження строку дії на період до 2021 року включно районної Цільової програми територіальної оборони у Вознесенському районі на 2017-2018 роки. Також затвердили районну Програму поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища в Вознесенському районі на 2019-2021 роки.

Народні обранці розглянули та надали погодження ТОВ «Вознесенський завод будівельних матеріалів «Фасад» на отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування вапняків в межах території Дорошівської сільської ради Вознесенського району Миколаївської області. Далі депутати надали згоду на безоплатне прийняття індивідуально визначеного майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області у комунальну власність територіальної громади сіл, селищ Вознесенського району.

 

В результаті своєї роботи депутати місцевого представницького органу оперативно розглянули всі питання, ухвалили проекти рішень порядку денного.

Всі новини →