Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Вітання з нагоди Міжнародного дня людей поважного віку та Дня ветерана

01/10/2019

Щиро вітаємо Вас з теплим і сердечним святом - Днем людей поважного віку та Днем ветерана! Цей день - символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. 

Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Вони передають у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя.

У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність. Ваша праця, шанобливе ставлення до людей – це незрівняний приклад для наслідування сучасній молоді. Низький уклін Вам до землі та велика подяка за все що Ви зробили для своїх нащадків. 

Бажаємо Вам найголовнішого – здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею!

 

З повагою,

перший заступник голови райдержадміністрації,

виконувач функцій і повноважень

голови райдержадміністрації 

Тетяна Панова

Всі новини →