Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Звернення Управління СБ України в Миколаївській області до громадськості регіону

01/10/2019

 Шановні мешканці Миколаївщини!

        Керівництво країни визначило важливими завданнями для СБУ на сучасному етапі системну і рішучу боротьбу із корупцією та економічними злочинами з боку тих, хто у період воєнного конфлікту на Сході обкрадає державу.

Такі задачі, озвучені Президентом України Володимиром Зеленським,  поставив Голова української спецслужби Іван Баканов і новому керівнику Управління СБУ в Миколаївській області Віталію Герсаку під час зустрічі із керівним та громадським активом регіону.

Наразі Управління вживає системних заходів для організації роботи з виконання визначених керівництвом держави завдань. Водночас, ми свідомі того, що лише із допомогою громадськості здатні змінити на краще наш регіон і країну загалом.

Управління СБУ в Миколаївській області звертається до кожного, хто має інформацію про резонансні у області кримінальні справи із недалекого минулого або про нові злочини проти інтересів держави.

Про усі відомі вам факти здійснення сепаратистської чи диверсійної діяльності проти України, корупційні чи економічні злочини ви можете цілодобово повідомляти за телефоном «довіри» Управління СБУ (0512) – 49-03-22. Крім того, наявну інформацію можна надсилати на електронну скриньку Управління: usbu_myk@ssu.gov.ua, а також передавати особисто за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 40.

Кожна інформація буде перевірена. Конфіденційність гарантується.

 

Руководство страны определило ключевыми задачами для СБУ на современном этапе системную и решительную борьбу с коррупцией и экономическими преступлениями                со стороны тех, кто в период военных действий на Донбассе ворует у государства.

Такие задачи, озвученные Президентом Украины Владимиром Зеленским, поставил Глава СБУ Иван. Баканов и новому начальнику УСБУ в Николаевской области Виталию  Герсаку во время встречи с руководящим и общественным активом региона.

Сейчас Управление принимает системные меры по организации работы для выполнения определенных Президентом задач. В то же время, мы понимаем, что способны изменить в лучшую сторону наш регион и страну в целом только с помощью общественной поддержки.

Управление СБУ обращается к каждому, кто располагает дополнительной информацией о резонансных в области уголовных делах недавнего прошлого или о новых преступлениях против интересов государства.

Обо всех известных вам фактах совершения сепаратистской или диверсионной деятельности  против Украины, коррупционных или экономических преступлениях, вы можете круглосуточно информировать по телефону «доверия» Управления СБУ (0512) -49-03-22. Кроме того, имеющуюся у вас информацию можно отправить на электронную почту Управления usbu_myk@ssu.gov.ua, а также передать лично по адресу: г. Николаев, ул. Спасская, 40.

Каждая информация будет проверена. Конфиденциальность гарантируется.

                

Прес-група Управління СБ України

в Миколаївській області                                                                                                       

 

Всі новини →