Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Мала академія наук на старті

16/10/2019

З метою виявлення і підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення її до науково-дослідницької роботи, примноження інтелектуального потенціалу держави 25 вересня поточного року було проведено попереднє тестування учнів закладів загальної середньої освіти району, які виявили бажання стати слухачами Миколаївського територіального відділення Малої академії наук.

У попередньому тестуванні взяли участь 13 учнів  8-10 класів закладів загальної середньої освіти з базових дисциплін (історії України, української мови та літератури, біології,  хімії).

За результатами попереднього тестування до територіального відділення Малої академії наук пройшли тестування 12 учнів, із них  7 учнів з Бузької ЗОШ І-ІІІст., 2 учні з Щербанівської ЗОШ І-Шст. та 3 учні з Вознесенської ЗОШ І-Шст., які 12 жовтня  успішно склали іспити під час обласного тестування.

Бажаємо нашим учням гарних результатів та перемог!

__________

 

На фото кандидати в члени територіального відділення Малої академії наук Миколаївської області з куратором  обласної секції МАН «Історія України» Риженковим А.В. та керівниками секції МАН Дитячо-юнацького центру на базі Бузької ЗОШ І-Шст. Топиліним В.М. та секції «Українська мова» Вознесенської ЗОШ І-Шст. Кобилян О.В.

 

Всі новини →