Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

18/10/2019

Службою у справах дітей Вознесенської райдержадміністрації систематично проводяться засідання комісії з питань захисту прав дитини, основними завданнями якої є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на сімейне виховання, охорону здоров’я, соціальний захист та всебічний розвиток. Комісія, відповідно до покладених на неї завдань, розглядає питання, у тому числі спірні, які потребують колегіального вирішення. На черговому засіданні, яке відбулося 17 жовтня 2019 року під керівництвом заступника голови районної державної адміністрації Олени Козуб, на порядок денний винесено та розглянуто 8 питань. Стосувалися питання розгляду заяви прийомних батьків  про виведення зі складу прийомної сімї дитини; надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу ½ частини житлового будинку; розгляду листа служби у справах дітей щодо поведінки вихованця ДБСТ; надання висновку органу опіки та піклування Вознесенської райдержадміністрації про доцільність позбавлення батьківських прав, стосовно малолітнього сина; подання служби у справах дітей Вознесенської райдержадміністрації про затвердження персонального складу міждисциплінарних команд для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Також були затверджені індивідуальні плани соціального захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Під час роботи комісії взято під соціальний супровід для вирішення складної життєвої ситуації 3 сім'ї, продовжено соціальний супровід 3 сім’ям; завершено супровід у 5 сім’ях.  

Підготовлені матеріали детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, надані всі необхідні, згідно чинного законодавства, документи для їх розгляду, заслухані заявники, відповідачі та запрошені. Підсумувавши кожне питання, членами комісії прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

 

Всі новини →