Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Cемінар-практикум заступників директорів з виховної роботи та практичних психологів закладів загальної середньої освіти району

22/10/2019

18 жовтня в приміщенні центральної районної бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка  відбувся семінар-практикум заступників директорів з виховної  роботи та практичних психологів закладів загальної середньої освіти Вознесенського району  на тему: «Організація роботи з профілактики правопорушень, злочинності, бездоглядності та запобігання і протидії домашньому насильству, булінгу серед неповнолітніх в закладах загальної середньої освіти Вознесенського району в 2019/2020 навчальному році».

В роботі семінару взяли участь в.о. начальника відділу освіти Вознесенської райдержадміністрації Світлана Русаловська, завідувач районного методичного кабінету Любов Лопатинська, спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації Олена Костенко, директор Вознесенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олена Лукова, психолог  відділу соціальної роботи центру Ірина Михальчук, директор Вознесенського районного ДЮЦу Любов Білоус, заступник директора з навчально-методичної роботи центру Оксана Солонченко.

У теоретичній частині семінару було розглянуто нормативно-правову базу захисту дитини від насильства, шляхи протидії булінгу.

Практичну частину семінару з елементами тренінгових занять та ситуативних вправ провели психологи Бузької та Таборівської ЗОШ І-Ш ст. Людмила Катрич та Юлія Собко. Учасники заходу отримали практично-методичний інструментарій для використання в роботі з протидії та мінімізації випадків булінгу в освітньому середовищі.

Всі новини →