Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Методичний майданчик «Тематичний день у 1 класі за Концепцією Нової української школи»

29/10/2019

З метою підвищення фахової майстерності та обміну досвідом роботи у 1 класі за Концепцією Нової української школи зібралися вчителі початкових класів, заступники директорів з навчально-виховного процесу закладів освіти Вознесенського району, представники Таборівського та Бузького закладів дошкільної освіти у Таборівській ЗОШ І-ІІІ ступенів 25 жовтня 2019 року на експериментальний районний семінар-майстерню, де розглядалося питання методики проведення тематичного тижня у 1 класі за Концепцією Нової української школи.

В роботі семінару взяли участь в.о. начальника відділу освіти Русаловська С.М., головний спеціаліст відділу освіти Керлан В.В., завідувач РМК КУ «Вознесенський районний центр по обслуговуванню закладів освіти»Лопатинська Л.В.

Учасники семінару мали можливість  відвідати комфортну, з живописно  оформленим дизайном для малюків-початківців зону навчання. Охоче ділилася досвідом навчання на інтегрованому уроці «Я у світі» вчитель початкових класів Таборівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Бакума Тетяна Миколаївна. Своєю математичною магією чарувала першачків вчителька початкових класів Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тайсарак Яна Костянтинівна, а мовно-літературним «азам» навчала «початківців» Яворська Людмила Володимирівна, вчитель початкових класів Вознесенської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Уроки-експромти з учнями іншої школи стали і випробувальним майданчиком, і школою певного учительського досвіду, і засобом взаємообміну певних практичних форм і методів навчання школярів у Новій українській школі.

 

 

Всі новини →