Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Нарада з головами об’єднаних територіальних громад та сільськими головами району

14/11/2019

14 листопада під керівництвом першого заступника голови, виконувача функцій і повноважень голови районної державної адміністрації Тетяни Панової відбулась нарада з очільниками об’єднаних громад та сільських рад.

Також присутні були: голова районної ради Іван Бурдін, заступник голови районної державної адміністрації Олена Козуб, керівник апарату райдержадміністрації Олександр Торопін та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Під час наради розглянуті та обговорені наступні питання: про виконання місцевих бюджетів району за 10 місяців поточного року та організація роботи по формуванню бюджетів на 2020 рік; аналіз результатів декларування доходів одноосібниками отриманих протягом 2018 року та підготовка до деклараційної кампанії у 2020 році; внесення відомостей про земельні ділянки державної та комунальної власності до ДЗК; дотримання законодавства про працю в дошкільних навчальних закладах району. Також присутні розглянули підсумки перевірки закладів охорони здоров’я району Вознесенським міськрайонним відділом ГУ ДСНС України в Миколаївській області. 

 

 

Всі новини →