Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

7 грудня - День місцевого самоврядування

07/12/2019

Шановні друзі! Сердечно вітаємо усіх працівників органів місцевого самоврядування та депутатів всіх рівнів із професійним святом — Днем місцевого самоврядування в Україні.

З нагоди свята висловлюємо вдячність усім за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого району.

Місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей. Велика роль у цьому процесі належить депутатам місцевих рад, які представляють інтереси своєї територіальної громади.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Бажаємо Вам наполегливості, мужності і нових здобутків у нелегкій і відповідальній праці, людського розуміння і підтримки, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань!

З повагою, перший заступник голови

 райдержадміністрації, виконувач

функцій і повноважень голови райдержадміністрації

 Тетяна Панова

Всі новини →