Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Відзначення Дня волонтера в закладах освіти Вознесенщини

09/12/2019

Школярі Вознесенщини щорічно активно долучаються до відзначення Міжнародного дня волонтера. З метою підтримки та сприянню волонтерському руху у Щербанівській ЗОШ І-Ш ст.  були проведені  урок моралі «Нехай комусь тепліше стане від наших добрих,  гарних слів» для учнів 1-2класів, виховна година для учнів 3-4класів «Українські волонтери відважні й дивовижні»,бесіда-діалог «Мирні воїни світла» (8-11кл.) та інформаційно-просвітницький захід   «Волонтери – люди доброї волі»(5-7кл.) під час яких, учні обмінювались думками про значення волонтерського руху для допомоги українським військовим та сім’ям тимчасово переміщених осіб із зони АТО.  Учнівський колектив закладу освіти активно долучився до проведення благодійного  ярмарку«Поділись теплом душі».

Волонтерський загін «Турбота» Таборівської ЗОШ І-ІІІ ст.  – учні з активною життєвою позицією. Учнівська молодь тісно співпрацює з батьками, сільською громадою, Радою ветеранів села Таборівка та  є учасниками добрих справ. Саме вони – ініціатори і організатори багатьох благодійних заходів.   Вони  організовують благодійні акції, ярмарки, вітають ветеранів праці, надають посильну допомогу людям поважного віку.

Волонтерська діяльність учнів району сприяє формуванню у них моральних і духовних якостей, світогляду справжнього громадянина України.

 

Всі новини →