Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Майданчик “Workout” у Таборівці відкрито

17/12/2019

Напередодні Дня Святого Миколая, що відзначається 19 грудня, до Таборівки завітали почесні гості: депутат Миколаївської обласної ради Григорій Володимирович Ташлик, голова райради Іван Бурдін, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Іван Білоконь, перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Тетяна Панова, депутати районної ради Ігор Копієвський та Анатолій Савченко, Бузький сільський голова Юрій Заволока, директор КУ «ВРЦОЗО» Віра Костенко.

Привід найприємніший - відкриття спортивного майданчика “ Workout”. Поруч зі школою зможуть тренуватися всі прихильники воркауту - відносно нового напрямку фізичної культури, основою якого є тренування на брусах, віджимання підтягування та інше.

Привітав присутніх з відкриттям спортивного об'єкта Григорій Ташлик: «Мені уже приємно знаходитися тут. Маю надію, це не останній майданчик в сільській раді, який буде відкрито. Завдяки злагодженій районної та місцевої влади вдалося реалізувати велику справу для дітей. Напередодні новорічних свят дозвольте привітати всіх та побажати міцного здоров’я, удачі, щастя та благополуччя».  

Щиро привітала присутніх та школярів, Тетяна Панова, яка побажала успіхів та натхнення учням у заняті спортом, головне бажання та сила волі і перші успіхи та результати не змусять чекати на себе. Висловила вдячність всім, хто долучився до реалізації цієї справи. На останок побажала на передодні новорічних свят всім здійснення їх мрій, щастя, радісних посмішок.

Голова районної ради Іван Бурдін закликав всю учнівську молодь активно займатись спортом на майданчику. Побажав бути енергійними та успіхів в навчанні. Окремо висловив подяку депутату Миколаївської обласної ради Григорію Ташлику та Юрію Заволоці, котрі завжди не стоять осторонь та допомагають в реалізації проектів.

З відкриттям спортивної локації у селі привітав Бузький сільський голова Юрій Заволока: «Думаю завжди приємно відкривати щось нове. Цей майданчик для учнів школи вкрай необхідний, адже вони повинні бути у спортивній формі. Вітаю присутніх з цим святом. Хай на майданчику лунає дитячий сміх і розваги».

До привітань долучились директор Таборівської ЗОШ І-ІІІ ст. Лариса Чудак та голова батьківського комітету.

Урочиста мить - Григорій Ташлик, Тетяна Панова, Іван Бурдін та Юрій Заволока перерізали стрічку - спортивний майданчик “ Workout” - відкрито.

Юні спортсмени села демонструють свою майстерність. Без сумніву, у селі підростає гідна спортивна зміна.

 

 

 

 

Всі новини →