Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Зустріч з представниками Державної служби зайнятості

19/12/2019

19 грудня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації Тетяни Панової та директора Вознесенської міськрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості Ірини Ларченко в рамках роботи для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню  безробіття під час масового вивільнення працівників відбулась зустріч працівників Вознесенської райдержадміністрації з фахівцями Вознесенської міськрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості.

Незабаром пройде зміна організаційної структури та зменшення чисельності працівників райдержадміністрації.

Іриною Ларченко було доведено до присутніх заходи у сприянні працевлаштування, наявність вільних робочих місць. Обговорювались також питання щодо порядку нарахування та виплати матеріального забезпечення на випадок безробіття, проведення професійного навчання, тренінгів, підготовка особи до започаткування власного бізнесу тощо.

На зустрічі було зазначено, що завдання Державної служби зайнятості – забезпечити кар’єрний супровід кожному співробітникові, який підпадає під скорочення.

 

Всі новини →