Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Школа управлінської майстерності

27/01/2020

24 січня 2020року у центральній районній бібліотеці імені Т.Г.Шевченка відбулося засідання школи управлінської майстерності заступників директорів з навчально-виховної роботи, що діє при Районному методичному кабінеті КУ «Вознесенський районний центр по обслуговуванню закладів освіти». Воно було присвячене питанню організації системи методичної роботи у ЗЗСО в умовах кадрової автономії. Розглядалися інноваційні форми та моделі організації методичної роботи заступника директора з НВР в умовах реформування освіти.

Власний  досвід системи роботи на посаді заступника директора з навчально-виховної роботи у Щербанівській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.М.Рябошапки презентувала Саморига Вікторія Геннадіївна. Колеги з цікавістю знайомилися з її досвідом, обмінювалися думками , моделювали вирішення проблемних питань.

Завідувачка РМК Лопатинська Л.В. ознайомила заступників директорів з навчально-виховної роботи з планом роботи РМК КУ «ВРЦОЗО» та структурою методичної роботи РМК та ЗЗСО на І півріччя 2020 року. Мова йшла і про реєстрацію учнів 10 та 11 класів на пробне ЗНО-2020, і про хід роботи щодо атестації педпрацівників ЗЗСО, і про нову організацію проходження курсової перепідготовки педпрацівників освітніх закладів, про організацію модульного навчання педагогів ЗЗСО науковцями Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на базі наших освітніх закладів. Предметна розмова йшла і про організацію роботи з педкадрами по реалізації освітнього районного проєкту «Плекайте мову…Політь бур`ян. Чистіша від сльози вона хай буде» у 2020році.

Всі новини →