Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Відбулась спільна підсумкова медична рада

17/02/2020

 14 лютого на базі КП "КНП Вознесенська багатопрофільна лікарня" ВМР відбулась спільна підсумкова медична рада за 2019 рік.

В роботі медичної ради взяли участь головуючий – головний лікар КП «КНП Вознесенська багатопрофільна лікарня» ВМР Володимир Красьоха, головний лікар КП «КНП Вознесенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетяна Дяченко, головний лікар «КНП Вознесенський РЦПМСД» Галина Жарська, головний лікар «КНП Олександрівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Володимир Рябець, лікарі району та міста. Також на зустріч було запрошено першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації Тетяну Панову, керуючого справами виконавчого апарату районної ради Івана Білоконя, заступника міського голови Юрія Путія.

Під час засідання були заслухані підсумкові  доповіді за 2019 рік головуючих лікарів медичних закладів. Поділились планами щодо виконання завдання з покращення лікувально-профілактичної допомоги населенню, здобутках та успіхах. Присутніх було проінформовано про фінансування медичної галузі у 2019 році, забезпеченість ліками та обладнанням. Підбиваючи підсумки медичної ради, керівники медичних закладів подякували медичному персоналу за роботу у 2019 році, за витримку та терпіння, які вони демонструють у період реформування медичної галузі.

В свою чергу запрошені керівники органів виконавчої влади висловили надію, що наступний рік стане для медичної галузі роком нових досягнень, здобутків та подальшого покращення якості медичної допомоги населенню. 

 

Всі новини →