Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

В закладах загальної середньої освіти Вознесенського району проведено тематичні заходи з нагоди Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

21/02/2020

20 лютого 2020 року у закладах загальної середньої освіти Вознесенського району до Дня Героїв Небесної Сотні пройшли тематичні заходи, бесіди про масові акції громадянського протесту в Україні в листопаді 2013 – лютому 2014 років.

У Вознесенській ЗОШ І-ІІІ ст. була проведена ​​загальношкільна лінійка «Нескорені, чиї душі на небесах …». Учні 8-11 класів  переглянули цикл відеосюжетів про ті страшні події на Майдані. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих.

На честь вшанування Героїв Небесної Сотні в Бузькій школі відбулася виховна година «Урок миру, добра та злагоди». Учні ознайомились з перебігом Революції Гідності та переглянули тематичний документальний фільм. Виховні години «Герої не вмирають»  пройшли у всіх класах школи.

Лінійка-реквієм «День пам’яті Небесної Сотні. Герої не вмирають» пройшла в Щербанівській ЗОШ І-ІІІ ст. Не залишили нікого байдужим літературно-музичні композиції «Небесна сотня. Вони боролися за єдність України». Учні старших класів взяли активну участь у круглому столі «Масові акції громадського протесту листопада 2013 – лютого 2014 років» з демонстрацією презентації «Герої нашого часу». 

З нагоди цієї дати учні Таборівської загальноосвітньої школи підготували загальношкільну лінійку «А Сотня відлетіла в небеса», приурочену вшануванню подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Всі новини →