Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Нарада з перевізниками щодо відновлення автомобільних перевезень

21/05/2020

21 травня під головуванням заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації  Тетяни Панової   відбулась нарада за участю автомобільних перевізників Вознесенського району, представників ОТГ та місцевого самоврядування.

На нараді піднімалось питання щодо підготовчого періоду  по відновленню приміського пасажирського сполучення в умовах карантину.

Зокрема, наголошено, що райдержадміністрація в даному напрямку керується постановами Кабінету Міністрів України і самостійно не може приймати відповідні рішення.

Також учасниками наради обговорювались питання щодо оптимізації графіків руху по маршрутам, узгоджувались санітарно-епідеміологічні заходи під час здійснення приміських  перевезень пасажирів автомобільним транспортом з метою запобігання поширенню на території Вознесенського району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 під час виконання згаданих перевезень.

Підсумовуючи, Тетяна Панова звернулась до перевізників організовано працювати для людей та спільно дбати про їх зручності.

Всі новини →