Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Обласна бібліотека для юнацтва: травневі онлайн події на карантині

28/05/2020

Поки сумлінні читачі протягом травня перебували на карантині, Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва генерувала і пропонувала молоді онлайн події на офіційному сайті.

У розділі «Читацьке перехрестя» можна послухати молодих поетів і музикантів, які приєдналися до бібліотечного флешмобу #літературнік_на_карантині. Якщо хочеш долучитися, записуйся на будь-який гаджет і надсилай свій відео виступ у форматі mp4 на unbib.mk@gmail.com та дивись інших за лінком https://cutt.ly/tyDtS4A

Відзначаючи Дні Європи в Україні, ми запросили фейсбучних друзів бібліотеки поділитися враженнями щодо європейської освіти та ринку праці для молоді https://cutt.ly/1yDtGqx, пригодами, які траплялися з ними у країнах Євросоюзу https://cutt.ly/qyDtHgg і підготували для читачів презентацію про цікаві єврофакти https://cutt.ly/kyDtKLK.

Для тих, хто сумує за книгами, бібліотекарі підготували буктрейлери та віртуальні розповіді про літературні цікавинки, які ти знайдеш за лінками https://cutt.ly/4yDtCwv та https://cutt.ly/eyDtVt7.  А також можна скористатися E-FreeLibraryhttps://cutt.ly/hyDt1tV і читати вже зараз. 

Завдяки співпраці з миколаївськими видавництвами, серед розміщених у травні в електронній бібліотеці книг ти знайдеш Пономаренко Н. В. «Солдаты 41-го. Кто и как защищал Николаев», Ташлай Л. «Виктор Лягин», Жароид-Колмогорова Т. А., Тарновская А. Г. «Шура Кобер и Витя Хоменко», Агнесса Віноградова «Крилатий передвісник Перемоги», Дорошенко В. И. «Легендарные имена. Герой Советского Союза Галина Петрова», В. Цыганов «Морская, полосатая, идет пехота в бой!», Щукин В. В. «Николаевский Адмиралтейский собор». 

Взагалі на E-FreeLibrary у вільному доступі 56 книг миколаївських авторів.

Якщо на карантині ви вже все перечитали і передивилися, розважте себе  ігроміксами. За лінком https://cutt.ly/3yDt9k6 ви знайдете 84 вікторини і тести найрізноманітнішої тематики. Останні з них допоможуть підтягнути знання з іноземної мови (Онлайн-Travel: навколо світу за 30 хвилин, Fast English online, Англійська мова: 20 сленгових слів та виразів, Fast English Online Part II: нові англійські терміни, що народилися в YouTube і Twitter), математики (Математичний Ерудит), історії (Історія пам'ятної дати: до Дня пам'яті і примирення), ознайомлять зі стравами країн ЄС (Віртуальна подорож: Європейська кухня до дня Європи).

Також бібліотека продовжує знайомити з творчими особистостями Миколаївщини: у розділі Краєзнавчий калейдоскоп за лінкомhttps://cutt.ly/FyDt3Ri .

Актуальними будуть поради випускникам напередодні ЗНО від бібліотечного психолога за лінком https://cutt.ly/UyDt4ly.
 
Приєднуйся до бібліотечної спільноти у фейсбуці https://bit.ly/359ysQ9 і будь у курсі всіх подій Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва у червні!

Всі новини →