Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Проведено нараду керівників закладів дошкільної освіти Вознесенського району

29/07/2020

28 липня відбулася чергова нарада з керівниками закладів дошкільної  освіти Вознесенського району, яку провела в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Світлана Русаловська. В ході наради було розглянуто питання впровадження НАССР в закладах дошкільної освіти та створення безпечних умов організації харчування дітей.  Сінєгрібова Н.М., технолог КУ «Вознесенський РЦОЗО», зосередила увагу керівників на необхідності дотримання санітарно-гігієнічних вимог до продуктів харчування та процесів приготування страв у закладах дошкільної освіти.

Також на нараді розглянуто питання дотримання алгоритму дій керівниками ЗДО при відновленні роботи закладів у період послаблення карантинної ситуації. Після послаблення протиепідемічних заходів відновили роботу Бузький ДНЗ та Таборівський ДНЗ «Ромашка». Бузькою сільською радою проведено закупівлю необхідного обладнання та засобів індивідуального захисту, необхідних для роботи закладів дошкільної освіти  в умовах карантину. З метою забезпечення соціальної дистанції кількість дітей у групах обмежена. Середня кількість дітей у групах становить: Таборівський ДНЗ «Ромашка» - 7 дітей, Бузький ДНЗ – 10 дітей. Керівники даних закладів здійснюють щоденний контроль за дотриманням протиепідемічних заходів.

В черговий раз було звернуто увагу завідувачів ЗДО на неухильне забезпечення прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, відповідно до статті 30 Закону України «Про освіту».

Під час підведення підсумків наради Світлана Миколаївна окреслила головні завдання, що стоять перед закладами дошкільної освіти перед початком нового навчального року.

У ході обговорення керівники закладів дошкільної освіти отримали необхідну інформацію та висловили свої пропозиції.

Всі новини →