Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Комісія ТЕБ та НС Вознесенської РДА прийняла рішення про продовження карантину до 31 серпня

31/07/2020

31 липня проведено позачергове засідання комісії з питань ТЕБ і НС при райдержадміністрації під керівництвом голови райдержадміністрації Івана Білоконя.

Головне питання, яке було винесене на обговорення стосувалося заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Вознесенського району відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641.

З урахуванням обговорення комісія вирішила: відповідно до вказаної Постанови «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19,  з 01 серпня до 31 серпня 2020 року продовжити на всій території району дію карантину, встановленого  постановою КМУ від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) та від 20 травня 2020 року №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

Залежно від епідемічної ситуації в районі встановлюватиметься «зелений», «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Голова району наголосив на контролі за дотриманням жителями маскового режиму та використання інших засобів індивідуального захисту, в т.ч. антисептиків.

 

Всі новини →