Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Оксана Янішевська розповіла майбутнім політологам про теорію поколінь та як реалізуватися в житті

20/11/2014

Яку роль відіграють політики у суспільному житті, чим різняться покоління та як реалізувати свої здібностей розповідала заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська під час зустрічі із молодими політологами, студентами перших курсів ЧДУ ім. П. Могили та МНУ ім. В. Сухомлинського.

Такі зустрічі у форматі діалогу та вільного спілкування з аудиторією – цілковита ініціатива молоді. Студенти переконані, що  це один із засобів отримання практичного досвіду, адже на жодній лекції чи семінарському занятті навряд чи вдасться почути формулу успіху політичної еліти нашої області.

На початку свого виступу Оксана Янішевська привітала усіх присутніх із Днем студента, який нещодавно відзначався: «Хочу  побажати вам бути індивідуальними, талановитими, щирими. Мати вірних друзів і сміливо крокувати по життю».

Оксана Янішевська – випускниця факультету політичних наук ЧДУ імені П. Могили. Вона добре розуміє усі потреби та нагальні питання студентів. Розповівши про теорію поколінь, за якою покоління визначається не за віком, а за цінностями, які формують свідомість людини, вона зазначила, що «за будь-яких часів пріоритетними залишаються творчість, індивідуальність і командний дух».

 На цьому спілкування не завершилось. Відповідаючи на питання студентів, Оксана Янішевська зазначила, що нові європейські стандарти освіти диктують свої правила, з якими важко не погодитися – знання треба здобувати протягом усього життя і бути різнобічною особистістю. «Наше сьогодення вимагає від нас бути обізнаними у багатьох сферах. Це можливо завдяки  постійному навчанню та самовдосконаленню. Саме так можна досягти успіху».

Жвава дискусія відбулася і стосовно новообраних парламентаріїв. Оксана Янішевська звернула особливу увагу на те, що молодь має активно долучатися до політичного життя. «Ми самі обираємо депутатів. Ми мусимо відчувати відповідальність свого вибору. І молодь має бути активною. Кожен із нас є частиною виборчого процесу».

Наприкінці спілкування з майбутніми політологами, Оксана Янішевська подарувала усім присутнім патріотичні сувеніри. І розповіла передісторію створення логотипу «Миколаїв, ми – Україна».

- Під час непростої ситуації в країні, ми намагалися підкреслити, що ми – єдині, ми-українці. Цей логотип було створено миколаївською молоддю завдяки її наполегливості, творчості та командного духу. Цього року Миколаївщина вперше приймала «Студентську республіку», і магніти з цим логотипом поїхали в усі куточки України, - зазначила Оксана Янішевська. 

Також своїми професійними досягненнями з молоддю поділилися депутат міської ради Віталій Воронов та громадський діяч Олександр Максименко.

 

 

Всі новини →