Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

В.Гройсман: Я хочу, щоб Україна була незалежною, соборною, єдиною, успішною, європейською державою

27/11/2014

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявляє, що зробить усе від нього залежне, аби влада була єдиною та приймала рішення, які очікують українські громадяни.

Під час брифінгу Володимир Гройсман наголосив, що новообраний Парламент отримав «величезну довіру українського народу і мандат на зміни, на реформи».

За словами Голови Верховної Ради, обіймаючи цю посаду, він має намір докласти усіх зусиль, щоб «приймати рішення, які потрібні країні, підтримувати реформи, створити нормальну і якісну робочу атмосферу всередині українського Парламенту». «Врешті решт, потрібно відновити довіру, зробити усе, щоб український Парламент був не гальмом реформ і змін, а двигуном», – сказав він, додавши, що сьогодні парламентарії «заклали дуже серйозну основу для цього».

«Я зроблю все залежне від себе, щоб влада була монолітною і єдиною, щоби ми змогли приймати рішення, які очікують мільйони українців. І як громадянин країни, я дуже хочу, щоб Україна була незалежною, соборною, єдиною, успішною, по-справжньому європейською державою», – заявив Голова Верховної Ради України.

«У нас немає часу. Досить чекати реформ чи говорити про них. Маємо формувати Уряд, Парламент, діяти дуже швидко і зрозуміло для українського суспільства, виправдати довіру кожного, хто віддав свій голос за новий український Парламент», – зазначив він. 

Нагадаємо, що 359 народних депутатів обрали Володимира Гройсмана Головою Верховної Ради України.

Всі новини →