Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

На сесії районної ради

17/12/2014

17 грудня 2014 року розпочала свою роботу ХLІ сесія районної ради. Засідання провів голова районної ради Іван Бурдін. У роботі сесії взяли участь заступник голови районної ради Іван Білоконь,  перший заступник голови, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Сергій Солодаєв, 25 депутатів районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, селищний, сільські голови.

З інформацією про внесення змін до районного бюджету за 2014 рік виступила начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Тімотіна, яка повідомила, що селищним, сільськими радами передано до районного бюджету додаткові кошти на компенсацію пільгового перевезення громадян на суму 88 422 грн. Також районний бюджет збільшується на суму 44 773 грн., які отримано відповідно до рішення сесії Вознесенської сільської ради для виплати на закінчення робіт по водогону в с. Малосолоне. Депутатами затверджено зміни до районного бюджету щодо збільшення обсягу субвенції на компенсацію пільгового проїзду окремих категорій громадян на суму 50 800 тис. грн.

Депутати заслухали інформацію про хід виконання Програми реконструкції та відновлення мереж вуличного освітлення  Вознесенського району на 2011-2015 роки та виконання програми підтримки малого підприємництва у Вознесенському районі в 2013-2014 роках.

Затверджено програму розвитку малого і середнього підприємництва Вознесенського району  на 2015-2016 р., нову редакцію Статуту Комунального закладу «Вознесенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», технічну документацію з нормативної  грошової оцінки земельної ділянки ТОВ «Юпітер» для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствам, технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної  ділянки, яка знаходиться в оренді ТОВ  «Юпітер» для ведення підсобного сільського господарства в межах території Бузької  сільської ради, план роботи  Вознесенської  районної ради  на   2015 рік

Про стан енергозабезпечення  Вознесенського району доповів заступник директора  Північного округу ПАТ «Миколаївобленерго», депутат районної ради Дмитро Косов.

Депутати одноголосно проголосували за внесення змін до Програми  проведення  приписки  громадян  України 1997-1999  років  народження  Вознесенського району  до  призовної  дільниці  Вознесенського  об’єднаного районного  військового  комісаріату  та  призову  громадян  України  на  військову  службу у 2014-2016  роках та  погодження на передачу штатних посад  вторинного рівня від Комунального закладу «Вознесенський  районний центр  первинної медико-санітарної допомоги» до  Комунальної установи «Вознесенська  центральна районна лікарня».

Всі новини →