Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Святий Миколай подарував дітям з обмеженими фізичними можливостями радість

18/12/2014

       День Святого Миколая – свято з особливою історією. Заздалегідь готували подарунки, запрошували музикантів, скликали гостей. Саме на такій веселій ноті 18 грудня  пройшов святковий ранок у відділенні реабілітації дітей-інвалідів «Мрія» територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вознесенського району.

На святі були присутні начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Антоніна Житник, директор ТЦ Вознесенського району Нелля Наконечна.  У ролі посланців Святого Миколая свято відвідали меценати: Рута В.В., який подарував вихованцям солодощі, голова правління РСТ Ляхов В.О., отець Матфій та матінка Ірина також приготували подарунки для діток. Гості свята із жартівливими побажаннями звернулись до дітей, побажали їм радості, добра та бути слухняними. Вихованці недільної школи підготували для діток цікаву  та захопливу виставу.

Наприкінці свята кожна дитина отримала свій довгоочікуваний подарунок, за доброю традицією силами батьків та меценатів був організований солодкий стіл. День Святого Миколая - це добре і очікуване дітворою свято, яке вчить милосердю, щедрості і любові до оточуючих людей. Чудесну традицію передають з покоління в покоління, а вона прищеплює головні цінності нашим дітям.

Всі новини →