Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Вадим Меріков в День Святого Миколая: Найголовніші і довгоочікувані подарунки для кожного українця - це мир і спокій у нашій країні

19/12/2014

Голова облдержадміністрації Вадим Меріков привітав дітей Миколаївщини з Днем Святого Миколая. Сьогоднішній день став початком новорічних і різдвяних святкувань. Так, у Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії сьогодні, 19 грудня, відбувся благодійний спектакль «Новий рік і космічні пірати» для дітей, позбавлених батьківського піклування, який зібрав дітвору з усієї області.

«Святий Миколай – покровитель Миколаївської області та міста Миколаєва. Нехай він вас завжди захищає і оберігає всіх дітей. Ми всі українці, єдина нація і ми повинні любити свою країну», – сказав Вадим Меріков. Він також зазначив, що найголовніші і довгоочікувані подарунки для кожного українця – це мир і спокій у нашій країні.

Новорічні свята для дітвори обласного центру та Миколаївщини тривають. Так, більше 40 тисяч дітей області відвідають святкові концерти та заходи, понад 6 тисяч дітей отримають подарунки, особливу увагу буде приділено дітям військовослужбовців і тим, хто приїхав в нашу область з окупованих територій.

Після вистави Вадим Меріков відвідав благодійний ярмарок, який сьогодні проходить на головній площі міста. Він не тільки придбав вироби ручної роботи та солодощі, а й вніс свій внесок у збір коштів для підтримки наших військовослужбовців, які зараз знаходяться на передовій.

Організатори акції розповіли, що кошти, зібрані під час благодійного ярмарку, підуть на подарунки для дітей переселенців, а також на підтримку  армії.

Всі новини →