Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

У Вознесенському районі відкрито ще один водогін

17/12/2014

На Вознесенщині 17 грудня відбулася визначна подія – в с. Вокзал Тімірязівської сільської ради введено в дію сільський водогін. З цієї нагоди керівник району Сергій Солодаєв, керівник КП «Райводпостач» Ігор Макаренко та сільський голова Віталій Притиковський вирішили привітати жителів громади.

Шлях до поставленої мети був довгий, але все ж її досягнуто. І тепер жителі хутору зможуть покращити свої побутові та господарські умови завдяки водогону. Протяжність водогону складає 1,3 км, загальна вартість проекту більше 120 тис.грн. Реалізацію проекту розпочато та завершено в 2014 році. На його реалізацію використано кошти з сільського бюджету. Очільник громади висловив щиру вдячність за допомогу, підтримку та сприяння розвитку сільської ради районному керівництву С. Солодаєву та І. Макаренку та спеціалістам бригади, яка виконувала роботи з ведення водогону.

«Спільним зусиллям громади і району можна досягти високих здобутків. Влада буде допомагати, щоб такі проекти втілювалися у життя, для забезпечення людей якісною питною водою», - наостанок наголосив Сергій Володимирович. 

Всі новини →