Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Новорічні свята стартували: головна міська ялинка відкрита!

19/12/2014

 Сьогодні, 19 грудня, вже за доброю традицією, в Миколаєві відкрили головну ялинку.

Привітати миколаївців і жителів області прийшли голова облдержадміністрації Вадим Меріков, міський голова Юрій Гранатуров, народні депутати Борис Козир та Олександр Жолобецький.

«Любі наші діти, ми вас любимо і цінуємо. Ви – наше майбутнє. Шановні миколаївці, я від усього серця хочу вас привітати з прекрасним святом – Днем Святого Миколая», – звернувся до городян Вадим Меріков. «Святий Миколай – покровитель нашого міста та області. Микола Чудотворець оберігає наших дітей. Я сподіваюся, що наступного року буде мир і спокій в Україні. Я впевнений, що наші військовослужбовці зроблять все для того, щоб в Миколаєві і в цілому в Україні було мирне небо над головою. Вони – наші Герої. Вони сьогодні борються за незалежність і свободу України».

Керівник області переконаний, що дорослі повинні зробити все для того, щоб діти жили в щасливій країні, могли вчитися, розвиватися та радіти. Вадим Меріков впевнений, що діти повинні не просто любити Україну, а «знати, що українці – сильна нація, сильний народ. Для нас понад усе – мир, спокій і незалежність. Слава Миколаєву!».

Кульмінацією свята стала традиційна рахівничка: «Раз, два, три, ялиночка  – гори», після чого на новорічній зеленій красуні загорілися різнокольорові вогники.

Всі новини →