Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Вадим Меріков про заходи безпеки в Миколаївській області

27/01/2015

Всі блокпости в Миколаївській області функціонують і працюють в посиленому режимі. Про це голова облдержадміністрації Вадим Меріков заявив під час ефіру програми «Гаряча лінія» на телеканалі «Миколаїв».

 – Якщо Одеса сьогодні відновлює болкпости, то в Миколаївській області 11 блокпостів не припиняють свою роботу. У квітні ми винесли «сепаратистську чуму» з Миколаєва, після цього наші блокпости не припиняють свою роботу. На них несуть службу як правоохоронні органи, так і наші активісти з громадських формувань. Хлопці охороняють спокій жителів Миколаєва та області, - підкреслив Вадим Меріков.

За його словами, в Миколаєві, Первомайську та Новому Бузі забезпечувати безпеку городян будуть новостворені мобільні групи:

– За дорученням Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, ми організували мобільні групи по безпеці громадян і стратегічно важливих об'єктів Миколаївської області. Такі групи створені для того, щоб ми могли оперативно реагувати у разі виникнення надзвичайних ситуацій в будь-якій точці нашого регіону, – зазначив Вадим Меріков.

Крім того, говорячи про посилену охорону стратегічно важливих об'єктів області, він зазначив, що Нацгвардія спільно з правоохоронними органами будуть робити все для того, щоб запобігти будь-яких диверсійних проявів. 

Всі новини →