Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Вадим Меріков: Сценарій диверсійних груп не повинен повторитися в Миколаєві

05/03/2015

Засідання колегії облдержадміністрації почалося з хвилини мовчання в пам'ять про трагічну загибель шахтарів на шахті імені Засядька. Голова облдержадміністрації Вадим Меріков зазначив, що сьогоднішній день – 5 березня оголошено днем ​​жалоби в Україні.

 «Миколаївська область перебуває в зоні ризику і нам завжди вдавалося забезпечити безпеку в нашому регіоні. Але ми бачимо, що російські диверсанти намагаються підірвати стабільну ситуацію, розхитують її зсередини, заявляючи про початок їх, так званого, проекту «нова російська весна». Сценарій диверсійних груп, що реалізовувався в Одесі, Харкові, Маріуполі, не повинен повторитися в Миколаєві. Я звертаюся до представників правоохоронних органів, керівників районів і міст – тільки об'єднавши зусилля, ми не допустимо заворушень в області», – зазначив Вадим Меріков.

Він акцентував увагу на тому, що засідання має пройти в конструктивному діалозі: «Сьогодні важливо, щоб наше засідання пройшло у конструктивному діалозі, без зачитування сухої статистики і перекладання відповідальності один на одного. Кожен з нас, в першу чергу, відповідальний перед миколаївцями і жителями області. Сьогодні потрібні реальні дії, а не порожня демагогія. У ході засідання будуть поставлені чіткі завдання для кожного керівника, які мають бути виконані якісно і в найкоротші строки».

На порядку денному було ряд важливих питань: це і виконання плану мобілізації в Миколаївській області, і забезпечення правопорядку в населених пунктах та охорона стратегічних об'єктів, про стан захисних споруд, і забезпечення перевезень пасажирів автомобільним транспортом на внутрішньообласних автобусних маршрутах, підготовка і проведення весняно-польових робіт.

Всі новини →