Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Як Миколаївщина відзначатиме День Перемоги

01/05/2015

Шановні миколаївці та жителі області!

Запрошуємо вас відвідати ряд заходів з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення  і 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі.

Зокрема, 7 травня о 15:00, в Каштановому сквері розпочнеться фестиваль інструментальної музики «Оркестру звуки чарівні».

8 травня з 18:00 до 22:01 відбудеться мистецька акція «Перша хвилина миру», за участі творчих колективів вищого музичного училища та Обласного палацу культури. Місце проведення: майданчик перед Обласним палацом культури, пл. Суднобудівників.

Цього ж дня, будуть проведені спільні молебні за загиблими в роки Другої світової війни в різних релігійних конфесіях області.

9 травня о 09:00 на головній площі міста відбудеться парад-концерт «Мир і слава тобі, Україно!», та покладання квітів до меморіального комплексу на честь героїв-десантників загону К.Ф.Ольшанського.

З 11:00 в Каштановому сквері розпочнеться велика святкова концертна програма «Пам'ять серця жива» за участю переможців міського конкурсу героїко-патріотичної пісні і танцю, присвяченому 70-річчю Перемоги.

Цього ж дня, о 13:00 на площі Леонтовича біля Миколаївського зоопарку розпочнеться святкова концертна програма «Салют, Перемого!».

З повним переліком заходів, можна ознайомитись тут

Всі новини →