Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Оксана Янішевська розповіла про формат громадського обговорення претендентів на посаду директора департаменту освіти, науки та молоді

21/05/2015

26 травня о 15:00 в облдержадміністрації пройде громадське обговорення кандидатур на посаду директора департаменту освіти, науки та молоді.

Як розповіла заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська, до конкурсної комісії надійшло 6 заяв. Таким чином у конкурсі братимуть участь: Білов Гордій Олександрович – докторант із суміщенням посади викладача кафедри менеджменту приватного вищого навчального закладу «Міжнародний університет бізнесу і права»; Веліховська Алла Борисівна – методист з математики лабораторії методики природничих дисциплін, доцент кафедри природничо-математичної освіти та інформаційних технологій Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти; Головченко Гліб Олександрович – директор коледжу преси і телебачення, завідувач кафедри професійно-орієнтованих дисциплін коледжу; Думенко Костянтин Миколайович – на даний час не працює; Кравченко Любов Олександрівна – старший викладач кафедри Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського; Каськова Ганна Леонідівна – заступник директора департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації.

«Запрошуємо представників громадськості взяти участь у обговоренні претендентів на посаду директора департаменту освіти, науки та молоді. Формат передбачає презентацію – кожен кандидат впродовж 5-7 хвилин представлятиме свої фахові знання та своє бачення перспектив розвитку освітньої галузі Миколаївської області. Після чого пройде бліц – запитання-відповідь, кожен кандидат відповість на питання громадськості та експертів. Зазначу, що серед кандидатів буде проведено жеребкування для визначення порядкового номеру виступу.  Побажання та конструктивні зауваження до кандидатів будуть враховані під час розгляду кандидатур на посаду конкурсної комісії та під час співбесіди», –  розповіла Оксана Янішевська.

Бажаючі взяти участь в обговоренні можуть зареєструватися 25 травня  з 13:00 до 16:00 за телефонами: (0512) 37 44 38, (0512) 37 09 13.

Всі новини →