Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Обласній дитячій лікарні передали гуманітарний вантаж на суму більше ніж 100 тис.грн

26/08/2015

Сьогодні, 26 серпня, Обласній дитячій лікарні доставили гуманітарний вантаж від благодійного фонду «Нова Країна» на суму більше ніж 100 тис.грн.

Таку саме допомогу  буде передано обласній інфекційній дитячій лікарні.
Нагадаємо, що декілька днів тому представники фонду звернулися за допомогою до Оксани Янішевської у питанні доставки гуманітарного вантажу і  вона пообіцяла вирішити це питання.
Благодійний фонд «Нова Країна» передав лікарням у якості благодійної допомоги інструменти, мебелі, медичні прилади, перев’язувальний матеріал, одяг та багато іншого.

Заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська подякувала фонду за надану допомогу і відзначила, що така співпраця між владою та волонтерами дуже важлива та продуктивна:

«Одне з наших завдань – бути координатором між благодійними фондами і нашими лікарнями. Цього року ми виділили додаткові кошти на придбання обладнання нашими лікарнями. Але коли благодійні фонди, такі як фонд «Нова Країна», готові надати допомогу  - ми маємо бути відкритими, для того щоб зусилля небайдужих людей дійшли до наших лікарень. Спільні дії та об’єднання зусиль дають можливість отримати гарний результат».

Волонтер фонду «Нова країна» Любов Палієнко розповіла, що благодійна допомога надходить з США та Німеччини до Львова, а вже звідти фонд розприділяє її по областям України за запитами лікарень. Вона подякувала заступнику голови облдержадміністрації Оксані Янішевській за організацію в транспортуванні вантажу та за надану можливість миколаївським лікарням отримати таку допомогу.

«Благодійна допомога надається завдяки нашим співвітчизникам, які мешкають за кордоном. Я назвала це «Ланцюжок небайдужих людей», адже до цього процесу залучена праця багатьох небайдужих».

Волонтер додала, що спільними зусиллями з владою такі вантажі будуть доставлятись регулярно. 

Всі новини →